ZANGERS

andy live

Over deze zanger

Optredens voor jong en oud! Zin in een feestje? Verjaardag? Jubileum? Huwelijk? Enz……. Andy Live verzorgt voor u de muziek tot in de puntjes. Andy kan putten uit een breed repertoire: Rock, Oldie’s, Nederlandstalig, Schlager muziek, Modern en nog veel meer.

Betaalbare ambiance met Andy live

Andy werkt vaak samen met onze vaste technieker en installatie. Wij kunnen dit optreden voor u verzorgen tot in de puntjes en dat zonder veel geld uit te geven. Dus wij kunnen voor u een totaalpakket samen stellen, verzorgd van A tot Z, zodat u zich over het verloop van het feest geen verdere zorgen moet maken. Ook meerdere artiesten mogelijk, waar wij regelmatig met samen werken.

Andy is geboren te Eeklo in 1972. Tijdens zijn kinderjaren ging hij regelmatig met zijn ouders mee naar Eddy Wally. Het is dan ook niet verwonderlijk dat muziek hem met de paplepel werd ingegeven. Tijdens zijn tienerjaren ging hij als DJ aan de slag op feesten, fuiven en in de toenmalige “BOOT” te Eeklo, waar zijn zus uitbaatster van was. Dan werd zijn droom werkelijkheid en is hij begonnen met optreden. U kan “ANDY LIVE” regelmatig terug vinden op diverse optredens en feesten.

Live on tape

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Optie's

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Video

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ