ZANGERS

Jason Bradley

Over deze zanger

Jason Bradley heeft reeds een mooie carriere uitgebouwd en is een artiest waar wij zelf zeer veel mee op de planken staan. Artiestenavonden, privefeesten, seniorennamiddag of schlagerfestivals, alles is mogelijk.


Het begon in Mallorca voor Jason Bradley
In 1999 begon het allemaal in het Spaanse Mallorca. Op een dag ging hij op vakantie naar Mallorca en daar zag hij hoe het er aan toe ging in de animatiewereld, het was altijd al een droom geweest voor Jason om iets te gaan doen in de showbizz en daar zag hij een uitstekende kans, die beruchte vakantiedag besloot Jason om naar Mallorca te verhuizen en dat heeft hij ook gedaan. Het avontuur zit al van kinds af aan in Jason zijn bloed dus nam hij de auto en weg was hij “helemaal alleen”.

Eenmaal aangekomen in Spanje bezocht hij een oude vriendin uit België, en al gauw had Jason een contract bij een management, daar is het uiteindelijk begonnen voor Jason Bradley.

Hij begon als acteur en werkte mee aan comedy-shows, musicals, enz…. Op een dag besloot hij zangles te volgen bij een goeie vriend Wolfgang Adamson, een oudere Duitse man die al een paar jaar op het eiland leefde, Wolfgang heeft wereldwijd optredens gedaan. Na een tijd besloot Jason een “one man” show te brengen hoofdzakelijk voor de Engelse toeristen.

Hij boeide hen met prachtige muziek van Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Tom Jones, kortweg de beste crooners allertijden.

Voor de verandering had Jason ook een country gedeelte in zijn show verwerkt. Op korte tijd had Jason een volgeboekte agenda. Zowel in de hotels als in de pretparken was hij een geliefde gast. Met succes tourde hij het eiland rond. Op het einde van de zomer besloot Jason een vakantie te nemen in België, op speciale aanvraag heeft hij toen enkele optredens gedaan. Al gauw stroomden de optredens binnen met gevolg dat Jason ni nog steeds ieder weekend op het podium te zien is.

Formules

Live on tape

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Optie's

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Video

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ