ZANGERS

Chris Clark

Over deze zanger

Chris Clark nam zijn eerste plaat op in 1981, en werd datzelfde jaar door de pers als Vlaamse relevatie uitgeroepen.
Anno 1983 ging hij samenwerken met de alombekende gitarist Francis Goya en dit resulteerde in een eerste nederlandstalige singel Santa Lucia, dewelke meteen genoteerd stond in diverse hitlijsten.

In 1984 nam Chris deel aan de Baccarabeker, in het casino van Middelkerke onder leiding van Johan Stolz. Dit werd de start van diverse t.v.-optredens.

Het jaar nadien deden de Vlaamse artiesten een plaatopname ten voordele van de hongersnood in Afrika, met als titel -Leven zonder honger-, waarbij Chris Clark ook zijn bijdrage leverde.

De opname van het nummer Do not play that song, luidde een heel succesvolle periode in voor Chris Clark. Met noteringen in alle grote Belgische hitlijsten en menige succesvolle opvolgers: Pretty Woman, OK-OK, …
Chris zingt in zes verschillende talen, waarvan hij er vier vloeiend spreekt, en hij studeerde aan de muziekacademie, teneinde een maximum aan muziekkennis te vergaren.
Chris verbleef als kind circa 7 jaar in het buitenland ,waarvan 3 jaar in Duitsland. Veel van zijn vriendjes kwamen uit Amerika, wat zijn kennis van de Duitse en Engelse taal tengoede kwam.

Dan was er een tussenperiode in Nederland(Amsterdam), om tenslotte in Avignon zijn tenten op te slaan. Voilà en parle aussi le Français.
Door deze talenkennis kreeg hij de kans om in diverse internationale hotels en vakantiekampen op te treden, in het buitenland zoals: Frankrijk – Duitsland – Tenerife – Slovenië Tunesië Marokko, …
In Duitsland, meer bepaald Ramstein, trad Chris afgelopen jaren op ter gelegenheid van de koning, waarbij er door de Belgische Nato strijdkrachten een Belgian Day georganiseerd wordt, met internationale gasten, zoals daar zijn: ambassadeurs, generaals …
Wie Chris Clark ooit aan het werk zag op het podium, weet dat deze sympathieke ambitieuze man heel wat in petto heeft.

Formules

Live on tape

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Optie's

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Video

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ