ZANGERS

Ivann

Over deze artiest

Het was al snel duidelijk dat Ivann van kindsbeen af de muzikale en entertainment microbe in het bloed heeft. Met het talent dat hij van zijn moeder Nadia erft wordt hij reeds op heel jonge leeftijd gecontacteerd voor reclamespots alsook voor het inzingen van allerhande studiomateriaal. Als gewaardeerd en gelauwerde backing vocal zong hij met Nationale en Internationale Artiesten. Ivann zong o.a. samen met Paul Young, Rob De Nijs, Boney M., The Three Degrees, Katrina & The Waves en vele anderen.

Ivann: van de vlaamse podia tot op de cruiseschepen

Vandaag staat hij wekelijks op het podium in Vlaanderen waar hij het publiek entertaint en met zijn all round repertoire. Hij reist de wereld rond als „guest entertainer” op diverse cruises. Royal Caribbean, Holland America line, Carnival cruises & Celebrity Cruises zijn Cruiserederijen die Ivann regelmatig laten overvliegen om hun gasten een geweldige avond te bieden.

Al jaren brengt deze artiest een repertoire dat bestaat uit Engels- & Nederlandstalige pop, soul, crooner & evergreens. In samenwerking met goede vriend Steve Willaert heeft hij al enkele pareltjes op plaat gezet.

2015 wordt een nieuwe uitdaging voor Ivann! Zijn eerste Nederlandstalige single is een feit geworden en stond 3 weken op 1 in de Vlaamse Top 10 van Ment & StoryFM.

Het nummer werd gecomponeerd door dezelfde de mensen van o.a. Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking.

Het nieuwe nummer „Ik kan de hele wereld aan” toont aan dat hij niet alleen Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is.

Formules

Live on tape

Prijs

**

excl. 6% BTW en optie's

Optie's

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Video

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ