ZANGERS

Jan Wuytens

Over deze artiest

Jan Wuytens: biografie

Jan Wuytens werd geboren in 1981 te Roeselare. Hij groeit op in het landelijke Oostnieuwkerke. Al gauw leert hij piano, accordeon en orgel spelen. Hij volgde Muziekles aan de accademie Adriaen Willaert te Roeselare Het is op dit moment al duidelijk dat muziek een groot deel van z’n leven zal inpalmen.

Op 14-jarige leeftijd blijkt hij ook over een mooi stemgeluid te beschikken. Z’n zangtalent gebruikt hij dan ook als 14-jarige koster-organist in de kapel van ‘De Ruiter’ (Roeselare) later ook in Oostnieuwkerke en Passendale. Terzelfdertijd profileert Jan zich tot een zanger-keyboardspeler op verschillende evenementen en familieaangelegenheden. Overal waar hij zich laat horen valt de warmte en de kracht van zijn stem diep in de smaak van menig publiek. Daarna wordt Jan ook keyboard- en zangleraar en ontpopt hij zich als solozanger-singer-performer
 
Ondertussen schreef Jan drie eigen nummers: ‘Dagboek van m’n jeugd’, ‘Is dit nu onze wereld’ en ‘Jij’ – van dit laatste nummer werd een prachtige clip gemaakt die oa vaak op Ment-Tv te zien en te beluisteren is.

Formules

Live on tape

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Optie's

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Video

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ