ZANGERS

Michael Lanzo

Over deze show

Biografie van Michael Lanzo

8 Augustus 1979 werd ik, Michael Lanzo, geboren in Izegem, Muziek zat er al sinds kinds af in! Ik wou steeds op school en feestjes de sfeer opvrolijken met een playback show of waar er ook maar muziek aan te pas kwam!

Bij Meme en Pepe kon ik steeds vrolijk meezingen met hun selectie platen Nederlandstalige muziek! van Marva, Wilma tot zangers zonder naam, ik kon ze allemaal vanbuiten en tijdens hun middagpauze zong ik altijd enorm hard mee! daarmee dat Nederlandstalige me dan ook enorm aan het hart ligt! Ik ben ermee opgegroeid!

Als tiener droomde ik er dan ook enorm van om op een podium te staan! tijdens optredens van diverse artiesten stelde ik me dan ook altijd persoonlijk voor! maar het bleef bij een droom, maar ik zou niet zomaar opgeven!

Ik zou en moest op een podium staan! Mijn ouders waren daar niet meteen voor te vinden want ze wilden me dan ook niet belachelijk laten maken! Toen ik 18 jaar was had ik via een vriendin gehoord dat een lokale zangeres een danser nodig had!!

Buiten het weten van mijn ouders nam ik contact op met die zangeres en ik mocht auditie gaan doen! Voor ik het wist stond ik de week erna met haar op een podium, ieder vrij podium hebben we afgeschuimd, wat een heerlijke tijd was dat!! Toch voelde ik me niet volmaakt want ik wou zingen!

Toen die zangeres een duet wou brengen maar geen zanger had stelde ik me meteen voor, ze keken me vreemd aan want kon ik wel zingen? De avond dat ik me zou en moest bewijzen, iedereen was onder de indruk, ook mijn ouders want vanaf toen zijn ze me 100% gaan steunen omdat ze wisten dat ik me niet belachelijk zou maken! Jaren gingen voorbij en ik leerde elke dag meer en meer bij, maar professioneel kon ik nog niet werken!

Toen vrienden me in 2000 zonder mijn weten in hadden geschreven voor “De Baccara Beker” is de bal aan het rollen gegaan, mijn eerste stappen in de professionele wereld van de showbizz!! Dit smaakte naar meer en ik was er elke dag meer en meer zeker van gaan worden dat dit mijn leven is!! in 2005 werd ik ontdekt door Serge Gobin! hij leerde me hoe ik me als artiest moest gedragen, ik heb dan ook enorm veel geleerd van hem en zal zijn raad steeds goed in mijn showbizz rugzak bewaren!

In 2006 Kreeg ik een uitnodiging van Tien om te zien! Een grote droom die uitkwam want ik mocht op dat podium staan waar ik als kind zo naar opkeek!! C’est la vie was meteen mijn eerste single en deed het ook niet slecht in de hitparade maar toen viel weer alles stil! wat was er aan de hand? deed ik iets verkeerd? hoe lastig en moeilijk ik het ook had ik gaf niet op!!

In 2012 brak ik met mijn manager Serge Gobin, met pijn in het hard maar ik wou en zal mijn eigen pad bewandelen, ik wou op mijn eigen houtje naar mijn doel!

Ik had geen manager, geen repertoire en moest helemaal opnieuw beginnen van nul, maar dat kon me niet schelen!

In 2013 las ik dat VTM voor het programma Belgium’s Got Talent mensen zocht en ik dacht dit is het moment om me te tonen aan het grote publiek dat zingen mijn leven is!

Ik wou dan ook een tijdje een nieuw repertoire aangaan want ik had enorme bewondering voor het klassieke repertoire, Il Divo zijn mijn grote voorbeelden! Meteen kwam het idee in mijn hoofd iets te gaan doen tijdens deze wedstrijd met een nummer van Il Divo en met teksten waar ik mee opgegroeid ben, namelijk Nederlandstalige liedjes! Dat dit zo’n inpakt zou geven op het publiek had ik nooit gedacht! Ik kijk vol goeie herinneringen terug op BGT en zal altijd in mijn geheugen gegrist staan! Ik ben het publiek zo enorm dankbaar dat ze in me geloven en dat ze me naar de eindmeet droegen!

Mijn dankbaarheid is dan ook enorm voor mijn fan’s die ook mijn Vrienden zijn! Ik ben zeer blij dat Patrick Vandewattijne me onder zijn vleugels nam, een man die ik al jaren ken en steeds in me geloofde, hij weet perfect wat het publiek graag hoort en ben hem dan ook enorm dankbaar wat hij nu voor me doet!

Een man met een gouden hart en die dag en nacht keihard aan mijn carrière helpt werken! Toen ik na BGT ook een platencontract kreeg bij Vlaamse Sterren / CNR kon mijn geluk niet op! Eindelijk mijn grootste wens waar ik al jaren van droom kon waarmaken! Een eigen CD uitbrengen!!!

Ik ben me heel goed bewust dat ik dit zonder mijn team niet kan waarmaken! Ik leef momenteel mijn droom en zal er elke dag keihard voor werken!!!

Formules

Live on tape

Prijs

**

excl. 6% BTW en optie's

Optie's

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Video

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ