bedrijfsfeesten

dinnershow

een onvergetelijk dinner

Over deze show

De avond begint met een uitgebreid diner, waarbij je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Terwijl je smult van het eten, wordt er bij elke tafel tafelmagie vertoond door een professionele magiër. Je zit er met je neus bovenop en je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is.

Na het diner is het tijd voor de show. Het podium wordt omgetoverd tot een magisch spektakel, waarbij verschillende artiesten optreden. De dj zorgt voor de muzikale omlijsting en laat je swingen op de lekkerste beats. Maar de echte sterren van de avond zijn zangduo Kevin & Romina en zanger Jason Bradley.

Kevin & Romina zullen je betoveren met hun prachtige stemmen en hun geweldige harmonieën. Ze brengen verschillende genres ten gehore, van pop tot soul en van jazz tot rock. Het duo weet elke noot raak te zingen en zal je laten genieten van de mooiste liedjes.

Zanger Jason Bradley is een echte entertainer en weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen. Hij brengt bekende hits ten gehore en zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten. Met zijn geweldige stem en zijn charisma weet hij elke zaal op zijn kop te zetten.

De dinnershow is een avond om nooit te vergeten. Laat je betoveren door de magie, geniet van het heerlijke eten en laat je meeslepen door de geweldige muziek. Een avond vol spanning, sensatie en vermaak, die je niet snel zult vergeten.

Formules

Formule 1

Close-up magic, Dj en zanger(es) naar keuze

Formule 2

Close-up magic, Dj en de Popkoning of buikspreker of comedy met Dirk van Vooren

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Prijs

**

excl. 6% BTW en optie's

Inclusief

  • Geluid en technieker

    We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal