bedrijfsfeesten

moorddiner

een spannend spel met een heuse show

Over deze show

Meer en meer ziet u het concept ‘Moorddiner’ opduiken. Zo ook vanaf 2022 te vinden in ons aanbod. Echter is ons Moorddiner een heus SHOW Moorddiner want aan het einde van het diner en het spel zal u nog worden getrakteerd op een varieté show vol magic en muziek.

Schuif samen met uw vrienden of collega’s aan tafel en ontmasker onze moordenaar. Zoek zelf uit waar de moord gebeurd is …. en is het slachtoffer vergiftigd, neergestoken of gewurgd?

Tijdens het genieten van het heerlijke eten (door de klant te voorzien) gebeuren allerlei feiten en verdachte zaken die u kunnen leiden tot het ontmaskeren van de dader. Cluedo in het echt zeg maar.

Wanneer de dader ontmaskerd is en de winnaar bekend is wacht u en uw gezelschap een leuke en ontspannende varieté show waarin de strafste goocheltrucs en illusies afgewisseld worden met muziek gebracht door ons showduo Kevin & Romina. Zij brengen een heel uiteenlopend programma, gaande van schlagers, over jaren 60 en 70 muziek, Franse chanson tot filmmuziek, een echte aanrader en voor ieder wat wils dus.

Wij voorzien invuldocumenten voor het spel, u zorgt voor het diner en de tafelverdeling. Onze crew bestaat uit 6 mensen die voor de geloofwaardigheid van het spel mee aan tafel gaan (gelieve hier rekening mee te houden, details worden besproken met u bij de boeking): Magic Pierre (neemt ook de presentatie van het spel in handen), Kevin & Romina (deze artiesten nemen ook deel aan het spel), een acteur en actrice en onze technieker (inclusief geluidsinstallatie).

Voor verdere info en een offerte op maat, contacteer ons volledig vrijblijvend.

Formules

Formule 1

Boeken

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Inclusief

 • Geluid en technieker

  We voorzien geluid en belichting tot 400 personen.

 • Assistente

  Onze assistente Vitamientje kruipt in alle illusies.

Benodigdheden

 • Vaste ondergrond

 • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

 • Electriciteit

 • Kleine kleedruimte

 • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's