catering PRESTIGE

babyborrel

Over

Wij verzorgen u steeds een babyborrel aan een democratische prijs. U hebt de keuzen tussen onze heerlijke pannenkoeken, poffertjes en (lolly)wafels. Voor een babyborrel bent u bij ons aan het juiste adres. We brengen ook een coulis van chocolade  en een coulis van  aardbeien mee.

Het mobiele pannenkoekenkraam en het wafelkraam van Catering Prestige vormen een wonderlijke, aromatische en smakelijke combinatie voor kinderen EN volwassenen. Ons bedrijf weet als geen ander uw feest op te krikken met de beste lekkernijen van het land. Hierbij zijn borden en bestek voorzien, alsook servietten.

Het buffet wordt bijvoorbeeld gepresenteerd op verschillende overdekte buffetstanden. Deze zijn voorzien van een talrijk assortiment. Dit bestaat uit suikers, confituur, slagroom en een bolletje vanille ijscrème.

Voor de lekkerbekken kunnen wij dit dessertbuffet nog dat gezonde extraatje geven door heerlijke verse fruitbrochetten toe te voegen.

Brusselse wafels

De Brusselse wafels zijn net als de stad Brussel wereldberoemd. Het traditionele recept is goed bewaard gebleven. De wafels zijn bovendien super lekker. Ze blijven nog steeds een felbegeerde lekkernij voor klein en groot. Zeer lekker met suiker en slagroom.

Wafellolly

Wij bereiden de wafels zoals een echte Brugse wafel bereid moet worden, maar dan op een stokje. Deze unieke wafels zijn niet enkel een streling voor het oog maar zijn bovendien ook makkelijk te consumeren. Zeer praktisch omdat u hiervoor geen bestek nodig hebt.

Daarnaast staat kwaliteit bij ons steeds centraal en daarom werken wij altijd met verse producten. De beste materialen en een uitstekend professioneel team maken onze service ‘Prestige’ compleet.

Bij een bestelling boven de 100 deelnemers leveren wij gratis een grote opblaasbare baby.

Prijzen

 • €8 excl. BTW / persoon

  Keuze uit lollywafels, pannenkoeken of poffertjes.

 • Fruitbrochette

  €3 excl. BTW extra / stuk

 • Chocoladefontein

  €2,50 excl. BTW extra / stuk

 • Andere optie's zijn bespreekbaar

Huur materiaal, personeel en transport

 • West-Vlaanderen

  Vanaf €250 excl. BTW

 • Andere provincie's

  Op aanvraag

Benodigdheden

 • Voldoende stopcontacten

 • Voldoende ruimte

  3 a 4 vierkante meter per stand

 • Toegang tot koud en warm water

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ