catering

oktoberfest catering

Over

U kan bij ons terecht voor een heus oktoberfest, zoals u dit kent vanuit Duitsland. Nu brengen wij het tot op uw feest. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleinschalige privefeest. Wij bespreken graag persoonlijk met u de wensen van de klant, dit naar ieders budget.

Wij kunnen dit oktoberfeest aankleden van a tot z. Alles hangt natuurlijk af van de aanwezige ruimte, uw budget en het aantal gasten dat u wenst uit te nodigen.

Onze mogelijkheden

Graag zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje voor u. Zo kunnen wij de ruimte volledig aankleden in dit thema. Van de typische biertafels en bierbanken tot de aankleding van de muren, de typische togen en bar in houten stijl, zoals u ze op de echt oktoberfesten in Munchen kan vinden. Naast deze typische decoratie en materialen voorzien wij de echte oktoberfeest catering. Zoals hotdogs, braadworsten, raclette party, cote a l’os met verse bearnaise saus, bier in halve liter glazen, bar en tapinstallaties, … Op de foto’s op deze pagina kan u alle mogelijkheden bekijken.

Naast deze decoratie en catering mogelijkheden is er natuurlijk ook de typische animatie, muziek en optredens voor een oktoberfeest. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze speciale pagina op onze animatie website, klik hier voor deze pagina.

Wij houden als bedrijf van een persoonlijk aanpak. Bijgevolg gaan we steeds uit van het feit dat elk feest en de wensen van elke klant anders zijn. Indien u graag een persoonlijke bespreking van de mogelijkheden hebt of vrijblijvend een offerte met alle prijzen en mogelijkheden heeft, contacteer ons dan vrijblijvend.

Prijs

Op aanvraag

Benodigdheden

  • Voldoende stopcontacten

  • Voldoende ruimte

    3 a 4 vierkante meter per stand

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ