catering

pannenkoeken

Over

Boek nu de pannenkoekenstand van Catering Prestige. Bovendien kan u op onze website de verschillende mogelijkheden en formules bekijken. Doch beschikken wij over formules naar ieders wensen en budget. Daarnaast bieden wij de gasten de keuze uit verschillende soorten suiker voor op hun pannenkoek. Bovendien zijn er nog andere opties mogelijk. Zoals verse chocoladesaus, slagroom, confituur of choco.

Voor elke eenvoudige babyborrel of geboortefeestje is onze pannenkoekenstand een leuke optie. Pannenkoeken a volonte voor al uw gasten en genodigden.

Pannenkoeken Luxe Buffet

Ons pannenkoeken luxe buffet bestaat uit: verse pannenkoeken (wij combineren een pannenkoeken buffet bijna altijd met verse lollywafels). Wij voorzien een uitgebreid suikerbuffet, een portie vanille ijs en natuurlijk slagroom. We brengen ook een coulis van chocolade en een coulis van  aardbeien mee. Wij voorzien natuurlijk ook de bordjes, bestek en servietten. Ons personeel bedient iedereen van achter de buffetstanden, die ook door ons voorzien zijn.

Opties zijn verse fruitbrochetten €2,50 per persoon.

Wij kunnen dit buffet altijd combineren met onze drankenstand, koffie en warme choco buffet of cava. Niets is onmogelijk bij ons, neem gerust contact op met onze feestarchitect Pierre voor een feest en offerte op maat volgens uw wensen.

Ook kan u bij ons terecht voor de nodige randanimatie

En hebt u gedacht aan de nodige animatie, clown, Springkasteel? Bij bestelling van 100 personen luxe buffet krijgt u een gratis springkasteel die dag en een opblaasbare babyborrel attractie.

Pannenkoek per stuk

 • 2 pannenkoeken met suiker

  €2,50 incl. BTW

Pannenkoeken à volanté

 • Onbeperkt aantal pannenkoeken

  €5,00 incl. BTW per persoon

Pannenkoeken Luxebuffet

 • Pannenkoeken met suiker, confituur, Nutella, ...

  €6,50 incl. BTW

Huur materiaal, personeel en transport

 • West-Vlaanderen

  Vanaf €225 incl. BTW

 • Andere provincie's

  Op aanvraag

Benodigdheden

 • Voldoende stopcontacten

 • Voldoende ruimte

  3 a 4 vierkante meter per stand

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ