catering

wintercatering

Over

Een offerte voor een wintercatering, is steeds een maatwerkje apart. Vraag hiervoor raad aan onze feestarchitect Pierre. Alle typische catering die u in de winter vind op kerstfeestjes, kerstmarkten en winterevents kunnen wij voor u voorzien. U wilt als klant een assortiment warme dranken, pompoensoep, chouffe café, …  De prijs is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie maar wij kunnen het regelen voor u.

U wenst een zoet buffet met wafels (in de vorm van een kerstboompje) en pannenkoeken? Ook onze raclette en fondue passen zeker in de winterse sfeer. Oliebollen op uw kerstmarkt of kerstfeestje zijn ook altijd een succes. Het kan allemaal en wij maken u graag een offerte op maat.

Welke optie’s kunnen wij voorzien bij onze wintercatering:

Wij voorzien ook graag de prijs voor alle mogelijke opties die U erbij wenst: de kerstman en kerstvrouw, een kerstmannen orkestje, een kersttroon, een podium, een geluidsinstallatie, opblaasbare kerstdecoraties, een rodeo rendear, een fotograaf, een dessertbuffet, … Bij ons kan u terecht voor alle catering en opties om uw feest meteen optimaal te maken. Contacteer ons vrijblijvend en wij maken u graag een offerte op maat en volgens uw specifieke wensen.

Prijs

Op aanvraag

excl. 6% BTW en optie's

Benodigdheden

  • Voldoende stopcontacten

  • Voldoende ruimte

    3 a 4 vierkante meter per stand

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ