Kinderanimatie

ballonexpert Pieter of Jan chico

de mooiste ballonfiguren op jouw feest

Over deze act

Pieter Chico is een getalenteerde ballonplooier die van ballonnen de mooiste kunstwerken kan maken. Zijn vaardigheid en creativiteit weet de harten van kinderen en volwassenen te veroveren. Hij kan alles maken, van eenvoudige dieren zoals honden en katten tot complexe figuren zoals superhelden en prinsessen.

Wat het nog indrukwekkender maakt, is de snelheid waarmee hij zijn kunstwerken maakt. In slechts enkele minuten kan hij een ballon omtoveren tot een levendige creatie die een glimlach op ieders gezicht tovert.

Pieter Chico is ook een meester in het vermaken van zijn publiek. Met zijn vriendelijke persoonlijkheid en charmante voorkomen weet hij de aandacht te trekken van jong en oud. Hij vertelt verhalen en grappen terwijl hij zijn ballonnen plooit en betrekt iedereen bij zijn optreden.

Pieter Chico heeft een uniek talent om van iets eenvoudigs als ballonnen iets buitengewoons te maken. Zijn kunstwerken brengen vreugde en geluk in het leven van de mensen om hem heen en maken hem een van de meest gewilde ballonplooiers.

Prijs

Vanaf €350

excl. 6% BTW en optie's

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ