KOMISCHE ACTS

komische ober

laat je genodigden verrassen met de fratsen van de komische ober

Over deze act

Pierre alias Chico heeft ondertussen 20 jaar ervaring als komische ober, in verschillende stijlen, op maat voor de klant.

  1.  Pierre speelt de sobere ober en bouwt  zijn act langzaam op als komische figuur finale als close up goochelaar
  2. Na een half uur normale ober komt Pierre tevoorschijn met ongeziene services, nooit door de klant meegemaakt.

Pierre doet verschillende services zoals de hostie service, brillenpoets service en de massage service. Opbouwen met een salami service en een kaas met muizenvallen service. Voor de finale wordt Pierre een echte tafelgoochelaar

Pierre kan ook als gastheer geboekt worden. Hij doet het onthaal op een komische manier en kan een security entree act doen. Dit wordt gevolgd door een komische ober, om te eindigen als tafelgoochelaar.

Opties zijn hier een illusie act. Pierre laat iemand van het gezelschap zweven. Enkele komische acts kunnen ook na het eten. Een ballonact met kids of de jarige kan eveneens als optie bijgeboekt worden.

Pierre wordt veel regelmatig geboekt als comedy host. In het verleden bezocht Pierre voor heel wat Unizo kantoren de zelfstandigen van de stad, om met hun op de foto te gaan voor een Facebook campagne. Meestal wordt een attentie afgegeven aan de bezochte zelfstandigen. Een voltreffer van formaat !

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Duur

Vanaf 2 uren

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Podium of speelvlak van 6 op 4 meter

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ