KOMISCHE ACTS

security act

welke verboden voorwerpen hebben jouw gasten bij?

Over deze act

Boek nu onze geweldige security act. Twee van onze beste ‘veiligheidsmensen’ zullen alle gasten controleren aan de ingang. Zo bent u er zeker van dat er geen verboden voorwerpen binnen worden gesmokkeld op uw feest.

Security act = komische act van hoog niveau

Uiteraard is deze act een komische act en is alles met een korreltje zout te nemen. Onze animators hebben een nep scan toestel mee zoals u bijvoorbeeld tegenkomt bij de veiligheidscontrole op een luchthaven. Natuurlijk loopt het hier regelmatig goed fout. Een dame die plots zwanger blijkt te zijn zonder zij zelf van iets weet? Of wat dacht je van signaal dat afgaat dat aanduid dat er een iets grondigere fouille dient te gebeuren? Jaja en wie weet wat wordt er dan gevonden bij de dame of heer in kwestie?

Natuurlijk kan ook het groene lampje branden en dan is de gast in kwestie safe en kan hij genieten van een zorgeloze avond. Wij staan garant voor animaties van een zeer hoog niveau dus ook dus komische act blijft steeds binnen het toelaatbare en betekend humor van een hoog niveau.

Met deze act voor de ontvangst van uw gasten haalt u zeker iets unieks in huis en bezorgd u uw gasten alvast een leuk begin van de middag of avond.

Prijs

Vanaf €300

excl. 6% BTW en optie's

Duur

Vanaf 1 uur

Benodigdheden

  • Vaste ondergrond

  • Electriciteit

  • Kleine kleedruimte

  • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ