bingo

two little ducks

Over deze show

Als suggestie in ons aanbod vindt u nu ook alle materiaal voor een echte Bingo (u kan zelf de bingo doen en het materiaal huren bij ons) of U kan ons team inhuren om een heuse en professionele Bingoshow te brengen bij u op locatie.

Zoals gezegd kan u bij ons alle materiaal huren voor uw eigen bingo:

Wij beschikken over een echte bingomachine. Hier ziet u de balletjes bewegen in de trommel en telkens wordt er een balletje gekozen en door de pijp naar boven geduwd, men kan alle balletjes afroepen en mooi plaatsen op de machine in de daar voor voorzien gaatjes. Deze machine kan u huren voor 50 euro (afhaalprijs).

Vanaf heden kan natuurlijk ook alles digitaal met onze bingo-computer. Deze kan u huren voor 75 euro.

Om het spel te kunnen spelen huurt u bij ons professionele bingopalletjes. Hierbij kan u de getrokken nummers eenvoudig wegdoen door een schuifraampje te sluiten. Geen gedoe en geknoei dus meer met papiertjes en potlood, deze palletjes maken het geheel professioneel en overzichtelijk. Deze kan u huren aan 0,30 euro/stuk.

 

De Bingoshow:

Wilt u zelf genieten van een fantastische bingo, boek dan nu onze Bingoshow. Onze animator praat het geheel aan elkaar, trekt de nummers, roept de winnaars naar voren en laat hen de gewonnen prijs kiezen. Deze show  start vanaf 400 euro en kan oplopen naarmate de grote van het prijzen pakket en het budget van de organisator. Wat is in deze prijs allemaal inbegrepen: presentator/animator, geluidsinstallatie en technieker, bingocomputer en bingopalletjes. Wij voorzien ook een aantal mooie prijzen.

Mogelijkheden

APPARATUUR HUREN
EEN VOLLEDIGE SHOW

Prijs

*

excl. 6% BTW en optie's

Inclusief

 • Bingo materiaal

 • Geluid en technieker

  We voorzien geluid tot 400 personen bij de bingoshow.

 • Transport

  Onze prijzen zijn inclusief transport voor Oost- en West-Vlaanderen

Benodigdheden

 • Vaste ondergrond

 • Podium of speelvlak van 3 op 2 meter

 • Electriciteit

 • Kleine kleedruimte

 • Parkeerplaats vlakbij de zaal

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ