STRAATANIMATIE

fluoboys

Zorg dat uw feest veilig en net blijft

Over deze animatie

Fluoboys zijn één of twee enthousiaste straatartiesten die de straten veilig en proper houden, het verkeer regelen op de parking en mensen bewust maken van de gevaren van straatdiefstal. Ze zijn ideaal voor elk soort evenement zoals een straatfeest, braderie, markt en andere festiviteiten.

Met hun vrolijke en kleurrijke kostuums trekken de Fluoboys meteen de aandacht van het publiek. Ze zijn niet alleen entertainers, maar hebben ook een belangrijke maatschappelijke rol. Zo helpen ze bij het handhaven van de openbare orde en veiligheid en zorgen ze ervoor dat mensen zich bewust zijn van de risico’s van straatdiefstal.

Naast hun taken als straatvegers en verkeersregelaars, hebben de Fluoboys ook een talent voor magie en ballonfiguren maken. Ze kunnen de kinderen verwennen met spectaculaire goocheltrucs en creatieve ballonfiguren, waardoor ze niet alleen de kinderen maar ook de ouders weten te verrassen en te vermaken.

Door hun veelzijdige vaardigheden en diensten, zijn de Fluoboys de perfecte aanvulling op elk evenement en maken ze het voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een groot evenement of een klein feest, de Fluoboys zijn er om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en dat iedereen veilig en vermaakt blijft.

Onze artiesten hebben elk hun fluo vuilnisbak vol met mega speciale effecten.

De Fluoboys zijn te boeken vanaf 4 * 30 minuten.

Prijs

Vanaf €375

excl. 6% BTW

Benodigdheden

  • Kleine kleedruimte

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ