verhuur

klank & licht

Over

De verhuur van klank en licht is één van onze grote specialiteiten. Wij beschikken over modern en professioneel materiaal, wat een echte must is voor elke artiest. Steeds geplaatst en bediend door onze professionele technieker. Wij werken met alle grote en bekende artiesten van het land en weten dus perfect wat zij nodig hebben voor een perfect en onvergetelijk optreden op uw feest of evenement.

Huur nu een perfecte klank installatie, ledlicht set, discobar, compact  ipadklanksysteem, draadloze microfoon, volgspot, leddecor, spiderdecor, wij beschikken over materiaal voor elke gelegenheid.

Wij hebben ook enkele leuke extra effecten zoals een confettimachine, machine om t-shirts of gadgets af te schieten, rookmachines, ledlight speciale discobar van onze vaste dj Marco, u ziet niets is onmogelijk bij ons.

Vraag een feestbestek aan, wij maken voor u de juiste keuze in geluid en licht, en stellen u met veel elan de beste prijs voor. Aarzel niet onze technische feestarchitect Pierre te raadplegen voor al uw feesten en prijslijst aanvraag.

Prijs

Op aanvraag

excl. 6% BTW

Duur

Dagverhuur

Benodigdheden

  • Electriciteit

    Een 230V aansluiting

  • Parkeerplaats

Foto's

Boeken

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ